Wpis z mikrobloga

@JRtI ale ta galeria.. to powinien być parking na cały budynek xd o to mi chodzi :) to było wiadome, że nie wypali obok bałtyckiej :)
  • Odpowiedz
@FPNgda: No co Ty. Manhattan duży ruch ma. Nie ogromny jak GB, ale jest.
W piotrze dziś o 11 na 4 kasy po 3-4 osoby w środku ludzi dużo. W rossmann 4 osoby przede mną w kolejce. Subway na stołkach siedziało z 10 osób, z koktajlami knajpa też kilka osób, kawiarnia na rogu 70% zajęte miejsca. W windach full. Wjazd na parking korek aż do partyzantów ( płynnie wjeżdżali ochroniarz
  • Odpowiedz
  • 0
@JRtI no właśnie pamiętam chyba te gorsze tuż po otwarciu GB. Chociaż parę razy byłem później, ale wrażenie się nie zmieniło
  • Odpowiedz
@JRtI: Coś w tym jest... Godzinę temu miałem wstąpić do Metropolii, ale poszedłem najpierw do Bałtyckiej i tam załatwiłem to co chciałem.
  • Odpowiedz
@JRtI: do Metropolii poszedłem tylko 2 razy do Rebela, bo w Bałtyckiej nie ma. Jeśli chodzi o centrum to uważam że jest całkiem ładne i estetyczne, ale co to za pomysł z tą lokalizacją to ja nie wiem. No i sklepy no-name, bo wszystko inne jest w Bałtyckiej lub w Manhattanie :D Ale co do najemców, to było do przewidzenia :)
  • Odpowiedz
@JRtI: Ja za to lubię tę galerię xd kino pełne tylko na premiery, dzień później możesz iść i masz już prawie całą salę pustą. kolejek do żarcia nie ma (chyba, że licbaziarze stoją po zajęciach/na okienku), żyć nie umierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz