Aktywne Wpisy

wybryk_natury +537

uncle_freddie +145
XD As kier Gueye za uderzenie w twarz kolegi z własnej drużyny ft. Pickford pacyfikator
W każdym razie jego trud skończony
MIRROR: https://streamin.link/v/68d58e4b
#mecz #meczgif #united #everton #askierboners
W każdym razie jego trud skończony
MIRROR: https://streamin.link/v/68d58e4b
#mecz #meczgif #united #everton #askierboners
źródło: dzban
Pobierz

Byłem niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej na której pytający nie ogarniali poprawnych odpowiedzi na pytania, które mi zadawali xD. Pierwszy raz mi się to zdarzyło i trochę dziwna sytuacja, bo nie jestem na tyle starym i doświadczonym programistą, żeby im fikać podczas rozmowy - pomyślałem sobie, że coś mi się po prostu p------o. Po powrocie na chatę zacząłem sprawdzać poprawne odpowiedzi i trochę się zdziwiłem. Czy to jest częsta praktyka w branży? Jak mam się zachować w takiej sytuacji, żeby wyjść z twarzą? Żeby nie było, że jakiś januszex czy coś - duża, rzekomo poważana, międzynarodowa korporacja xD.
Myślisz? Już do takich zagrań się nawet posuwają?
@HetmanPolnyKoronny:
Właśnie nie chcę tego robić, bo jest bardzo duża szansa, że któryś z nich to zobaczy, a pytania były na tyle specyficzne, że na pewno się zorientują, ale konsultowałem poprawność ich odpowiedzi na stackoverflow, w dokumentacji i z kilkoma ziomkami i na pewno nie mieli racji. Były 2 pytania z cyklu - co robi co i podane 2 rzeczy, po czym po
@Flypho: powiedzieć im że się pomylili, a jeśli tych pomyłek było więcej niż jedna, dwie to, wyrazić swoją pogardę do ich nieprofesjonalnego podejścia i niechęć do bycia zatrudnionym w takiej firmie. To jedyny sposób aby zachować twarz... przed samym sobą (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Aż tak nie wybrzydzam xD, jak ktoś płaci spoko to jestem w stanie się upokorzyć.
Może z Javą mu się p------o xD
@Flypho: serwisy ogłoszeniowe pękają w szwach, obecnie to pracownik może wybrzydzać... więc po co się męczyć z kimś kto nie potrafi zachować profesjonalnego podejścia, jak myślisz jak z kimś takim się pracuje na rozwiązywaniem problemów, skoro ten ktoś nie zwraca uwagi na popełniane błędy, a jak widać popełnia je...
Miasto ~200k, Java.