Aktywne Wpisy
majcherek +44
Czy wypada opublikować znalezione listy dziadków z końca lat 40? Historia jak się poznawali, pokochali. Oczywiście oboje już nie żyją. 1 strona w komentarzu.
Marek_Tempe +21
K---a, dziwi mnie to,że ja se mogę napisać "k---a" i nawet nie mam ostrzeżenia a innych za to banują. Prywatnie to cieszy ale ogólnie to nie jest w porządku.
#bron
Komentarz usunięty przez moderatora
@arczer: A może zrób pozwolenie, skoro uważasz, że Ci b--ń potrzebna?
Co możesz zrobić?
- Alarmy i monitoring (kamery IP, wykrywanie ruchu i zgrywanie tego do clouda) - ważne aby wykrywanie ruchu wiązało się z sygnałem dźwiękowym i świetlnym i odstraszało potencjalnego amatora Twoich dóbr lub kobiet.
- gaz pieprzowy - duuużo gazu pieprzowego. Najlepiej kup taką gaśnicę jak młot pięciokilowy która sra sokiem z
w casto
b--ń się sam - Castorama
@almet73: A jak mnie napadną to będę strzelał i w razie problemów z prawem postaram się nagłośnić maksymalnie sprawę i zostać męczennikiem za sprawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawo powinno być jak w Stanach - wchodzisz na mój kwadrat - licz się ze śmiercią. Ja pewnie jeśli miałbym bronić życia córki/żony to też bym się nie p-------ł.
Czytałem gdzieś fajny artykuł że w razie jak już naruszysz nietykalność intruza - mów zawsze że się bałeś i stąd taka a
@almet73: moja linia obrony - niepoczytalność ze strachu. Zresztą to i tak by było naturalne bo sięgasz po b--ń do obrony gdy się boisz