Aktywne Wpisy
emlo999 +265
#marsz4czerwca ej seba chodzmy na marsz na pewno cos się zmieni w Polsce
bezbekpol +590
Najpierw jakieś bajdurzenie Wałęsy, a teraz jakaś rozwydrzona julka, która mówi o jakimś patriarchacie i o tym, jak to kobiety mają najgorzej xD I jak ja, jako młody facet, mam na tę opozycję patrzeć poważnie xD? Przecież te przygłupy kompletnie NICZEGO się nie nauczyły.
#marsz #marsz4czerwca
#marsz #marsz4czerwca
#pytanie #przemyslenia #problemypierwszegoswiata
@Constantine:
Tak, oczywiście.
@Constantine:
Nie napisałem "każdego", ale generalnie na jednorazowy seks zawsze jest kogoś w stanie znaleźć.
To już ociera się o paranoję. Jakie znowu kontrolowanie?
Ocena zachowań seksualnych kobiet i mężczyzn wynika bezpośrednio ról biologicznych tych płci. Ich analiza doprowadza do prostego wnioski: mężczyźni przyjmują postawę aktywną w kwestiach seksualnych, a kobiety pasywną, wręcz obronną. To znaczy: mężczyzna
Komentarz usunięty przez autora
Na szczęście mamy jednak tę wolność słowa. Chyba że jednak ma być ona selektywna.
Przecież nie o tym mówię. Powiedziałam, że dla mnie to wartościowanie jest bezcelowe. Wcale nie nie neguję, że kobietom może to przychodzić łatwiej - tylko nie wiem co to ma do oceny moralnej czynu.
@libmor: Sprzeczność jest tylko pozorna. Już tłumaczę: obowiązuje tu zasada 90-10: "10% facetów posuwa 90% kobiet. Pozostali się z nimi żenią.". Wiąże się to z tym, że u kobiet każda miała
@dsdadasda: Poproszę źródło tych danych.
A dlaczego? Ja uważam, że facetom jest tak samo łatwo zaliczyć, jak kobietom, problem tylko w tym, że faceci na ogół zwracają dużo większą uwagę na urodę i te osoby o mało przyjemnej aparycji nie są po prostu brane pod uwagę.