Wpis z mikrobloga

to ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy serto ja gepaerd czester na luzie ze mnie gosc zyje spoko lecz gdy czitos zobacze to cos we mnie wzbiera i silnie sie i placze chrupiacego chce sera kurcze to jest afera wzium czitos graja ferr one maja smak sera to naprawde chrupiacy ser
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach