Wpis z mikrobloga

@Rabusek: ale tak zupełnie obiektywnie: podoba Ci się to? Nie mam absolutnie nic do iphone, rozmowę z rodzicami już dawno odbyłem, ale nadal - X jest chyba najmniej ładnym do tej pory. Właśnie przez ten brak symetrii na wyświetlaczu, doprowadzałoby mnie to do pasji przy każdym przeglądaniu chyba.

Już 5c w kolorze limonka jest bardziej przyjazny dla oka... (a wygląda jak coś, co zwymiotował pies po długim spacerze)
  • Odpowiedz
@dobrykolega: Myślę że @porucznikBorewicz: ładnie to podsumował:

X wyróżnia się solidnością wykonania

@porucznikBorewicz: Nie śledziłem konfy tak jak zawsze to robię, nie interesowałem się z czego jest wykonany iphone X, jedyne co do mnie dotarło to ten nieszczęsny notch - ale nawet gdyby mi się nie podobał (a nie jest najgorzej jak sie ma telefon już w ręku), to cała resza totalnie by mi to rekompensowała.
  • Odpowiedz
@Rabusek: ja wole poczekać rok, jak uda im się upchnąć to czego teraz nie zdążyli - Touch ID pod szkłem, może sami zaczną produkować sobie wyświetlacz Oled a nie od Samsunga jak teraz, może ogarną ładowarkę bezprzewodowa? No i ten jak mówisz notch to jest k---a tak bardzo nie w stylu Apple z dawnych dobrych czasów, ze aż mam ochotę sprzedać to co od nich mam i kupić Pixela 2
  • Odpowiedz