@Piccawode ok nos było tematu ;-P Kiedyś też tak myślałem nad globalem i root ale w mi max. Jakoś nigdy nie doszło do skutku. Możesz mi powiedzieć co jest u Ciebie powodem takiego wyboru?
@Piccawode ahh ok ok ... Mam to samo ale kosztem, że gdy wchodzi updated robię backup i jak coś nie gra to po prostu wracał do sprawdzonej wersji ;-) No i MiUi 9 na pokładzie a dzielenie ekranu ratuje mi nie raz życie ;-D
@Piccawode redmi3s, zrobiłem roota super su, przyszedł update OTA I ... Zrobił się poprawnie jedyne co to wgrał swoje oryginalne recovery i wywaliło roota+ apki dodane przez super su
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
#xiaomi
Nie
Kiedyś też tak myślałem nad globalem i root ale w mi max. Jakoś nigdy nie doszło do skutku. Możesz mi powiedzieć co jest u Ciebie powodem takiego wyboru?
Stabilny system i Adblock + Viper FX