Aktywne Wpisy
credenss +645
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Tomek3322 +502
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Jak dla mnie oba te produkty są smaczne.
Kabanosy są z jakiejś serii Pure, o której @dafto wspomniał i podejrzewam, że pozostałe też mogą być warte zobaczenia.
Producent: Pikok
Nazwa: Pikok Pure Kabanosy Wieprzowe
Data ważności: 16 11 2017
Rodzaj: Kabanosy w folii
Waga: 100g
Cena: około 3.79zł
Skład: mięso wieprzowe, sól, przyprawy, cukier. Osłonka jadalna: jelito baranie.
Wartość odżywcza na 100g: 449 kcal, tłuszcz 37g, nasycone 15g, węglo: 0.7 w tym cukry: 0.7, białko: 28g, Sól: 3.3g
Kod kreskowy: 2076 3534
Dostępność: Lidl
Producent: Tesco
Nazwa: Tesco Wyborne Smaki Smalec z mięsem i cebulą
Data ważności: 10 10 2018
Rodzaj: Smalec z mięsem w słoiku
Waga: 150g
Cena: około 2.69zł
Skład: tłuszcz wieprzowy, mięso wieprzowe, cebula, sól, przyprawy
Wartość odżywcza na 100g: 572 kcal, tłuszcz 56g, nasycone 23g, węglo: 4,3 w tym cukry: 1, białko: 14g, Sól: 1,4g
Kod kreskowy: 505 1007 997379
Dostępność: Tesco
Na stronie Tesco pisze, że smalec wyprodukowany w Polsce.
#jedzenieoprostymskladzie
Wyskoczyło mi w powiadomieniach "w Lidlu trafiłem na kabanosy..." i od razu wiedziałem, że będzie o Pikok Pure
Ogólnie takich produktów jest więcej, wcale nie są jakieś droższe a na pewno zdrowsze i równie smaczne, polecam
Fajnie, że jest możliwe ich produkowanie.
Konserwę Krakus (z Twojego poprzedniego wpisu) również polecam, całkiem fajna jest
Jak będę widział w sklepie coś w tym rodzaju to zamieszczę wpis i podepnę się pod Twój tag, jeśli pozwolisz :)