Aktywne Wpisy
Sajden1337 +5
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE
vikop-ru +337
edit mi a1 jest nawet różowe!
z kuponem A1xiaomi za 209$
bez ref:
Korzytałem z tej wysyłki przy zakupie swojego redmi note 4x i normalnie dpd przywiozło, żadnych dodatkowych opłat.
@RozowaZielonka: o ile gearbest nie odwali lipy. Ostatnio wiele osób się skarżyło pod tagiem, że pomimo wybrania priority line, gearbest zmieniał samowolnie wysyłkę np. na nl post
@Andczej ?
@brachistochrona
@RozowaZielonka wraca do normy, ale jak to w logistyce bywa zawsze może 'jebnac', takie ryzyko zabawy z VAT
Zobacz jak jest w a1.
Co do czytnika, to taki umieszczony z tyłu jest mało wygodny chyba. Ja mam w redmi 4x,ale nie korzystam.
@RozowaZielonka: 1280*
Ja się przesiadłem z 4,5'' 540 x 960, więc i tak mam większe ppi. Moim zdaniem nie jest źle...
Sam telefon jest jednak półkę niżej od a1, ale też jest sporo tańszy (był ostatnio nawet za 109$). Aparat jest raczej słaby w 4x, no i nie ma wybudzania podwójnym tapnięciem w ekran (to mnie akurat zaskoczyło negatywnie).
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_757529.html?wid=4
jest za 228,5 i priority line za ~4$