Wpis z mikrobloga

#pustulkowelaptopy #szukamlaptopa #laptop, poszukuje laptopa do 3300zl, głównie będę go wykorzystywał do studiów, pracy internetu i filmów. Chciałbym aby bateria trzymała powyżej 4h, najbardziej zależy mi na tym aby był jak najbardziej mobilny i lekki z tego powodu najbardziej wpadł mi w oko
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7007819835
ASUS S510UQ. Podoba mi się fakt, że ma duży 15 calowy ekran ale jest w 14 calowej obudowie, czytałem jednak zle opinie na temat jego wykonania i fakt iż wentylator działa nie ustanie, czy ten laptop to dobry wybór czy istnieją jakieś sensowne alternatywy spełniające moje wymagania?
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mefistoteles: Wczoraj kupiłem tego laptopa w wersji z I5, 8gb ram i 256gb ssd - jak dojdzie mogę dać Ci znać moje pierwsze odczucia itp :) Jak będziesz miał pytania to pisz!
  • Odpowiedz
  • 0
@gurken super, jestem bardzo ciekaw, zwróć uwagę na jakość wykonania, jak to wygląda z wielkościach tego ekranu, jakością obrazu i czy chłodzenie nie chodzi aby za głośno. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@Marcowy_Kot: @mefistoteles:

Laptop jest na prawdę fantastyczny. Jak odebrałem przesyłkę od kuriera to miałem wrażenie, że dostałem puste pudełko :D 1,5 kg i niecałe 2 cm grubości robią robotę (laptop jest cieńszy niż sama POKRYWA laptopa moich rodziców).

Pokrywa z metalu wygląda świetnie i nadaje urządzeniu elegancji - niestety reszta urządzenia to plastik, ale za to bardzo dobry jakościowo. Klawiatura ugina się w okolicy klawiszy ASDF i u samej góry urządzenia - minus. Jest ona natomiast cicha, skok klawiszy jest ok, pisze się na niej bardzo wygodnie. Podświetlenie białe (regulacja 3 st. jasności). Gładzik ok, czytnik linii papilarnych ok, bardzo precyzyjny i szybki. Ekran - wow! Kąty widzenia świetne, kolor
  • Odpowiedz