Aktywne Wpisy
To_The_Moon +157
Te afery doskonale pokazują podwójne standardy.
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
zbigniew_wodecki +17
mam pytanie o #gearbest. Po wysyłce #priorityline dostałem VAT. Napisałem do supportu, chcą mi oddać równowartość, ale nie na PayPala, ale na GB Wallet. Jak sądzicie, zgodzić się czy cisnąć ich żeby dali na PayPala.
Jaki jest termin ważności środków na GB Wallet?
@Stelmi00: Jak rozumiem nie było to legitne EUExpress przez DPD tylko jakiś resend lub zmiana wysyłki przez problemy które były miesiąc temu?
https://www.wykop.pl/wpis/27640205/czy-to-juz-pewny-vat-wartosc-231-przesylka-prioryt/98087695/#comment-98087695
Grają w #!$%@?, aż miło