To może dziś jakiś strimek? Wczoraj się zbyt słabo czułem, ale dziś już jest lepiej. No i jeden dodatkowy dzień skanowania się prawdopodobnie w ich ilości odpłaci ( ͡°͜ʖ͡°)
Jakieś pomysły co możemy puszczać Egipcjanom? ( ͡º͜ʖ͡º)
Stream rozpocznie się o godzinie 20:00, najlepiej oglądać go bezpośrednio na stronie lub jak kto woli - na YouTube (link w załączniku)
Do archiwum na stronie wjechał skrót ostatniego lajwa.
Wołam spamlistę: Zapisać lub wypisać się ze spamlisty możesz na stronie misteriusowystream.pl, wystarczy kliknąć przycisk "subksrybuj" znajdujący się pod playerem. Ręcznie ani nie wypisuję ani nie zapisuję ze spamlisty
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Jakieś pomysły co możemy puszczać Egipcjanom? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Stream rozpocznie się o godzinie 20:00, najlepiej oglądać go bezpośrednio na stronie lub jak kto woli - na YouTube (link w załączniku)
Do archiwum na stronie wjechał skrót ostatniego lajwa.
Wołam spamlistę:
Zapisać lub wypisać się ze spamlisty możesz na stronie misteriusowystream.pl, wystarczy kliknąć przycisk "subksrybuj" znajdujący się pod playerem. Ręcznie ani nie wypisuję ani nie zapisuję ze spamlisty
#misteriusowystream