Aktywne Wpisy
capol2 +306
afc85 +204
nie sądziłem że tutejsze prawactwo okaże się jeszcze gorszym nazistowskim szambem niż uważałem do tej pory
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
#majsterkowanie #hydraulika #wifi #heheszki #humorobrazkowy
@galaxybear: Ruscy tak myśleli jak szabrowali u Niemca w czasie wojny, odrywali krany i myśleli, że jak u siebie w chatce z gówna w ścianę wetkną, to im będzie woda leciała xD
@FasterThanYou: pewnie tak, może się nawet sparować z jego routerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pogop: HALINA PODAJ SLUCHAWKE OD PRYSZNICA, WODA NA ZUPE NA KOSZT SOMSIADA! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet fota to jawny fotomontaż, pelykany łykajo