Aktywne Wpisy
dawidczeta +26
#matura2023 #matura Dziś rozesłałem 70 osobom arkusz maturalny z języka polskiego poziom podstawowy. Zatem robię drugi rzut i 50 szczęśliwców, którzy dadzą plus i komentarz, otrzymają między 6 a 7 arkusze tak byście mogli w ciągu 2/3 godzin przygotować się do napisania egzaminu życia, który pomoże wam dostać się na ukochane studia. Część zadań już rozwiązałem.
StudentPrawa1 +10
#matura #matura2023 Arkusze właśnie dotarły do szkoły gdzie pracuje moja znajoma, zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
#syria
@60groszyzawpis: Dzień jak co dzień, dzień po dniu, Wciąż się dzieje życia cud ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tyle lat przygotowań obrony i ciągłe ataki tak małymi siłami wydają się już być tak mocno bezcelowe... Może ktoś napisać Baszarowi, żeby najpierw uwinął się z brudasami z pustyni, a potem brał się za tak gruby temat ?
Kiedyś widziałem fotki przejętych samochodów wypełnionych amunicją i z tego, co zrozumiałem pojazd ten kierował się do wschodniej części Damaszku. Nie chcę wpadać w skrajności, ale przemyt środków służących do zabijania obywatela Syrii powinien kończyć
Assad yasss 100% ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Już pomijam kwestie tego że dzielnice HTS z silnym poparciem lokalsów powinny zostać potraktowane Sarinem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@2PacShakur: Tylko że 4 dywizja jest rozrzucona na kilku frontach obecnie.