Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +74
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
rozdartapyta +9
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
#gry #pcmasterrace #rpg
Pamiętaj koniecznie, aby zainstalować fanowskiego patcha!
I na pierwszy raz jak będziesz instalował instaluj tylko wersję Basic, a nie Plus. Wersja Plus za dużo zmienia (choć warto ją obadać jak grę już się przejdzie).
@Dziadekmietek: o którą grę Ci chodzi? Bo pełne nazwy tych gier to Vampire: The Masquerade: Redemption i Vampire: The Masquerade — Bloodlines, jako że system fabularny, na którym się opierają, to właśnie Vampire: The Masquerade (inne wampiryczne od tych samych twórców to Vampire: Dark Ages, Vampire: Victorian Age (stary Świat Mroku) i Vampire: The Requiem (nowy Świat Mroku)).
Jest jeszcze jeden fantastyczny mod - VTMB: Clan Quest Mod. Dodaje on mnóstwo nowej zawartości i wiele zmienia w samej rozgrywce.