Aktywne Wpisy
Darthal +28
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
kvvach +260
Piszę z anonimowego, bo mirabelka, którą opisuje ma tu konto i się sporo udziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poznałem pewną pannę, dość ciekawą i nawet ładną o nietypowej urodzie i miło nam się spotyka, spędza czas i rozmawia. Generalnie mamy się ku sobie, lecz mam kilka wątpliwości. Mianowicie panna ma 26 lat, mieszka w dużym mieście i ma tylko zdaną maturę. Zaczynała 2 lub 3 kierunki, ale niczego nie skończyła. Wiadomo, że nie każdy musi kończyć studia, więc czytajcie dalej. Mieszka z rodzicami i pracuje u nich w rodzinnej firmie rzecz jasna po znajomości na jakąś 1/2 etatu by się nie przemęczać. Praktycznie codziennie siedzi do późna w nocy na necie lub oglądając filmy czy tam seriale i rano wstaje zawsze koło 9/10 (w weekendy koło południa). Chyba z nudów nauczyła się dobrze gotować i to jedno z jej stałych zajęć w ciągu dnia (mogę pochwalić, bo próbowałem). Resztę czasu poza "pracą" która zajmuje raptem parę godzin i to nie każdego dnia poświęca na na mirkowanie (ma serio bardzo dużo wpisów). Większość jej znajomych to ludzie z mirki i mirabelki, a ona sama poświęca dużo czasu na spotkania z nimi, często chodzi na wykopiwa, jakiś sport, planszówki i inne aktywności. Niby spoko, bo ma różne zainteresowania i je rozwija, ale mam wrażenie, że poza przyjemnościami to ona kompletnie nic robi ze swoim życiem. Nie wiem czy można stwierdzić, że jest leniwa, bo jednak angażuje się w różne rzeczy, ale tak jak wspominałem dotyczące głównie przyjemności. Naprawdę nie wiem skąd wynika jej lekkoduszne podejście do życia i bierność zawodowa. Stawiam na rodziców, którzy ją tak rozpieścili, ale może jest inaczej :/
Podsumowując ona nie ma żadnego wyuczonego zawodu ani ukończonego kursu, mieszka u rodziców, którzy wszystko jej zapewniają i niczym się nie musi przejmować ani nie ma żadnego rygoru. Czy w takiej sytuacji warto się wiązać z taką dziewczyną i liczyć, że ona kiedyś się ogarnie i zacznie myśleć też poważnie o życiu, a nie tylko o pierdołach???
#zwiazki #rozowypasek #pytanie #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Zwykla pusta lala do dmuchania nic wiecej
Na pewno nie material na zone
Znajdz ambitna rozwijajaca sie, po studiach a nie dziadactwo jakies co ze starymi mieszka w wieku 26 lat i nic nie robi bo niezaradne
Przynajmniej nie szlaja się po klubach.
nie sluchaj tez rozowych ktore jej bronią, bo są takie same jak ona. po tym poznasz ludzi :D
Zaakceptował: Asterling}
Zaakceptował: Asterling}