Aktywne Wpisy
kiedys_bede_bogaty +266
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
Undying +188
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
jak już zapewne wiecie, trwają prace nad nową wykopową aplikacją na iOSa. Aplikacja pisana jest od zera, a więc nie poprawiamy starej wersji, a tworzymy dla Was nową i mamy nadzieję, że lepszą apkę, z której będzie Wam się przyjemnie korzystało. O terminie jej startu będziemy informować w okolicach grudnia.
Zmiany, co zapewne Was ucieszy, dotkną również aplikację androidową. Aplikacja ma być czytelna, przejrzysta i prosta w obsłudze. I przede wszystkim dla Was - i dlatego przed przystąpieniem do prac, chcemy najpierw poznać Wasze zdanie, opinie i sugestie dotyczące aplikacji androidowej. Im bardziej merytoryczne i konstruktywne komentarze, tym lepiej. Wszystkie Wasze uwagi zostaną zebrane i przekazane naszemu działowi technicznemu.
A teraz zamieniamy się w słuch (ʘ‿ʘ)
#wykopnaandroida #android #wykop #ios #aplikacje #wykopios
Ostatnio zaczęły działać 'hity' z tygodnia, ale 'hity' z dnia nadal kuleją i albo nic się nie wyświetla, albo jakieś losowe znaleziska.
Szukam jakiegoś tagu, żeby go przejrzeć. Nie ma podpowiedzi tak jak przy dodawaniu tagów do wpisu. Muszę go bezbłędnie wpisać w całości.
Pole na dodawanie wpisu jest zbyt małe. Ciężko się nawiguje gdy chce się coś zmienić, albo sprawdzić. Gdy chcę udostępnić zdjęcie bezpośrednio
@wykop: Dodajcie możliwość wyłączenia ładowania obrazów - miniaturek do znalezisk i na mikroblogu. Przydatne dla posiadaczy pakietu mobilnego.
Najpierw z menu klikam "szukaj", od razu wyskakuje powiadomienie, że nic nie znaleziono (???) i potem dopiero znowu trzeba kliknąć w lupkę, aby móc wpisać to czego szukamy.
Poprawnie po wybraniu opcji "szukaj" powinna rozwijać się klawiatura, bez tego zbędnego kolejnego klikania w lupkę.
@wykop: Miniaturki 18+ są widoczne ZAWSZE. Nie mam ochoty oglądać miniaturek 18+.
Aby wrzucić zdjęcie na Mirko, muszę wchodzić przez aplikację Wykop.
Jak widać na załączonym screenie - brakuje przycisku udostępnienia gdy wczytam zdjęcie z poziomu galerii telefonu.