Aktywne Wpisy
kodishu +107
Obszary Europy najbardziej i najmniej narażone na trzęsienia ziemi.
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
guria +8
Uważam, że PL w dobie niepowodzeń UA na froncie powinna zacząć "deportacje" (oczywiście nie nazwiemy tego tak bo niby nie mozna. Proponuję repatriacje UA z PL z powrotem na UA) ukrów z PL na UA aby mieli szansę pomóc ich krajowi obronić się. W PL nie są przydatni a tam przydadzą sie nam bardziej. Więc oprócz sprzętu robimy dostawy sprzętu od razu z załogami :)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nadszedł czas, żeby zmienić auto ( w sumie jestem zmuszony). Od zawsze podobały mi się beemki, a że jestem lysym skurczysynem to będzie pasowało idealnie :)
No i pojawia się pytanko, których wersji unikać?
Będę polował raczej na benzyniaka w automacie, np takie coś jak w załączniku jest bardzo fajne no i cena nie taka tragiczna :)
Wcześniej miałem wszystko w dieslu, autem jakoś dużo nie jeżdżę, więc to raczej będzie fura do jazdy rekreacyjnej :)
Auto używane, zależy mi żeby pojezdzilo z dwa latka conajmniej bez większych remontów :)
Tych z kierownicą po prawej stronie.
półtora roku takiej szukałem
Komentarz usunięty przez autora
@hasek34
Zobaczcie to, tylko cena trochę podejrzana https://www.gumtree.com/p/bmw/bmw-523i/1269779139
Ale skoro Ciebie cieszy 3 sekundowe uznanie jakiegoś randoma to co mam Ci powiedzieć ¯\_(ツ)_/¯
Polecam ogłoszenia sprzedaży aut z Holandi, tam Ci dupsko pęknie jak zobaczyć auta pokroju AMG zagazowane :)
Ja Cie uważam za buraka a Ty mnie za smarowidło.
Wystarczy.
Ja zdania nie zmienię ty tez i w tym momencie powinnismy sie rozejść- ale proszę oddam Ci ostatnie słowo.
@HaloHet
Zamiast sobie dogryzać łobuzy, lepiej byście mi coś doradzili :)
Burak w gazie xD
Ze gość kupił sobie Subaru i tankuje w nocy gaz zeby nie było wstydu. Kontrowersyjny temat ale nie spamującymi koledze który szyja swojego BMW
@HaloHet: Mam siódemkę V8 w gazie i nie wyobrazam sobie inaczej(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Odezwij się jak pierwsza naprawa wyskoczy za parę miechów i napisz ile wołają.
Ogólnie e39 to najlepsze auto jakie możesz znaleźć w tej cenie. Moi wspolokatorzy pojechali ze mną oglądać e39 sedan 525i i z przebiegiem 150k mil w super stanie 2002 rocznil kupili za.. £650 :D w auto włożyli może £100 od paru