Wpis z mikrobloga

Mireczki spod #bmw, Wy mi na pewno pomożecie :)
Nadszedł czas, żeby zmienić auto ( w sumie jestem zmuszony). Od zawsze podobały mi się beemki, a że jestem lysym skurczysynem to będzie pasowało idealnie :)
No i pojawia się pytanko, których wersji unikać?
Będę polował raczej na benzyniaka w automacie, np takie coś jak w załączniku jest bardzo fajne no i cena nie taka tragiczna :)
Wcześniej miałem wszystko w dieslu, autem jakoś dużo nie jeżdżę, więc to raczej będzie fura do jazdy rekreacyjnej :)
Auto używane, zależy mi żeby pojezdzilo z dwa latka conajmniej bez większych remontów :)
źródło: comment_iwYHofePKNIopW4UH6zmjgVpd1z4zInq.jpg
  • 52
@Wsciekle_piesci_meza: bez sensu kupować auto w oryginalnej benzynie by he potem zagazować. Z reszta wszyscy pytają „3 litry? To pewnie w gazie?” A ja „Niet benzyna” i każdy „uuu ładnie” i uśmiecham sie w duchu cieszy mnie takie uznanie. Kupujecie margarynę czy maslo? Przecież to tez nie ma różnicy? Smarowidło? Smarowidlo. Paliwo? Paliwo. Czujesz?
@Wsciekle_piesci_meza: tak. Cuebie tez by cieszyło. Tak kogoś zaszufladkować na podstawie jednego wpisu? S może szukam i co? Po co aż tak wyzywać. Może lepiej idz do pracy- bedzie Cie stać na benzynę i nie bedziesz sie wyzywać na ludziach w internecie. Sam jestes smarowidło buraku.
Przeczytałam nasza konwersacje siostrze zeby zobrazować jej co to wykop powiedziała „nie No ale gaz to wiocha” mieszka na wsi i ma 4 dzieci ;P po chwili dodała „ jak można zagazować beemke to jakby trump robił zakupy w biedronce” a potem dodała „to jakby jessc w restauracji steki a w domu piwrogi z biedronki. Albo Cie stać albo nie udawaj” ZAORANE
@HaloHet tak przejrzałem twój profil i rzadko to mówię ale brzydzę się tobą, jesteś tak bardzo bezwaryościową karynką utrzymanką, do tego walisz wódę. Zero pasji, zainteresowań.
@3rdEye hej kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°) pytanie czego potrzebujesz - komfortu czy osiągów. Osobiście mam e46 330i oraz e39 touring 525iA. Miałem e36 oraz e39 523i

Ogólnie e39 to najlepsze auto jakie możesz znaleźć w tej cenie. Moi wspolokatorzy pojechali ze mną oglądać e39 sedan 525i i z przebiegiem 150k mil w super stanie 2002 rocznil kupili za.. £650 :D w auto włożyli może £100 od paru