Mojemu chrześniak będzie miał za niedługo roczek. Ustaliliśmy z jego ojcem, że chrześniak bardzo, ale to bardzo chciałby na ten roczek dostać drona DJI Phantom 3 SE ( ͡º͜ʖ͡º). Matka coś wspominała o foteliku do auta no ale przecież każde auto ma fotele w wyposażeniu, a drona nie. Zresztą jak się pytaliśmy czy chce drona to się uśmiechał więc to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości. Nie rozumiem dlaczego ani jego ani moja żona nie są zadowolone z tego prezentu ( ͡°ʖ̯͡°) #heheszki #zonabijealewolnobiega
@niemamnaimiepszemek: Właśnie, jak żony chcą żeby prezenty były takie praktyczne, to proponuję kupić np po patelni na najbliższe urodziny ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@niemamnaimiepszemek: Przecież jak będzie miał drona to nie będzie autem jeździł, więc po co fotelik?!
Ale nie dajmy się ponieść, to w końcu jeszcze dziecko. Może kupcie mu lepiej komputer do nauki? Np. taki z gtx1080ti, 32gb ramu 512GB sad i chłodzenim wodnym?
Zresztą jak się pytaliśmy czy chce drona to się uśmiechał więc to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości.
Nie rozumiem dlaczego ani jego ani moja żona nie są zadowolone z tego prezentu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#heheszki #zonabijealewolnobiega
@niemamnaimiepszemek:
@jabl: przecież szybciej i taniej transportuje się dzieciaka dronem niż samochodem.
Ale nie dajmy się ponieść, to w końcu jeszcze dziecko. Może kupcie mu lepiej komputer do nauki? Np. taki z gtx1080ti, 32gb ramu 512GB sad i chłodzenim wodnym?
źródło: comment_JehvBOc8L1M1mMIVUbiSFRWnmaE8ung3.jpg
Pobierz