Wpis z mikrobloga

Mówi się, że w dzisiejszych czasach muzyka to gówno. Natomiast moim zdaniem można znaleźć z tych czasów jakieś utwory, które nam się podobają. Także pod tym wpisem wstawiamy piosenki powstałe po 2010, które lubimy #glupiewykopowezabawy #muzyka #00s #2010s
yourgrandma - Mówi się, że w dzisiejszych czasach muzyka to gówno. Natomiast moim zda...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No moim zdaniem trochę umiera. Jakoś od 2000 zaczęła się równia pochyła dla większości porządnych zespołów ;d
Nightwish - nie ma, Metaliica - dziadoskie nowe albumy, Iron Maiden ok trzyma poziom wysoki, Slipknoty, KoRny, Black Sabath się zestarzał i płyty też nudne. Manowar kończy a ostatni album porażka, Rhapsody of Fire już w zasadzie nie ma, nowe albumy Ensiferum ssom pauke, Eluvitie się #!$%@?ło. Bardzo subiektywna opinia ale ogółem dla metalu a
  • Odpowiedz
Miałem pisać jak to (prawie) wszyscy wymieniają tylko zagraniczne numery, nie wspominając o polskiej scenie, która też tryska i bardzo dobrą muzyką i tą jeszcze lepszą (tylko trzeba poszukać :). Ale w trakcie pisania tego posta przypomniał mi się jeden numer, który jest po prostu niesamowity. A szczególnie ciekawe jest to, że zespół tworzą tylko perkusista i basista, który jest zarazem wokalistą. No i teledysk też wymiata. I ma energię!

Polecam :)
refreshmaker - Miałem pisać jak to (prawie) wszyscy wymieniają tylko zagraniczne nume...
  • Odpowiedz
@toxarz: dobrze rozumiem, że twoim zdaniem muzyka umiera bo zespoły, których kiedyś słuchałeś nie robią już tak dobrej muzyki jak kiedyś i ich nowe płyty są słabe? To jest w metalu pewnie nic specjalnie rewolucyjnego nie znajdziesz bo niestety ale w w tej wszystko zostało powiedziane ale można poszukać innego rodzaju ciężkich brzmień, moim znajomym kucom podoba się Death Grips, polecam od nich płytę Money Store na początek ( ͡
  • Odpowiedz