Aktywne Wpisy

jakie są wasze ulubione obiady, które można zrobić na 2-3 dni i dalej są spoczko? #gotujzwykopem #jedzonko

Mówi się, że nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni ale jest też Iga Świątek która ma miliony, ale jest szpetna jak noc listopadowa i absolutnie nic jej już nie pomoże.
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden
Siare nam robi na arenie międzynarodowej, straszydło jak cholera i jeszcze podobnie jak Sinner karta splamiona dopingami. HA TFU.
Wiem, że w relacji z Abramowicz to ona jest tą stroną dominującą to musi przypominać chłopa, ale jest tak aseksualna, że żaden

Ja tam w każdym razie wolę jeździć w kowbojkach i jeansach, ale wtedy to muszą być wranglery lub
EDIT: jednak cena nie taka rozsądna, jakoś nie mają tego fajnego modelu co kiedyś kupowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Precypitat: Te sztyblety są z przed kilku lat w sumie i tak już w nich nie chodzę, tylko nie wiem czy podeszwa dobra?
Ogólnie dobre bryczesy to obecnie minimum 400 zł, chyba że znajdziesz jakieś u----i. Wtedy mniej. Powinieneś celować w pełny lej skoro przeszkadza Ci ślizganie się po siodle.
Kaski to podstawa. Obecnie wszystkie które są w dostępne w sklepach muszą spełniać europejskie