Kiedyś nie wyobrażałem sobie jak można być pracoholikiem. Dzisiaj, w pracy widzę w sumie taką formę oderwania się od rzeczywistości, rutynę i sposób na bycie produktywnym. Przez to jak nie pracuje po 70h w tygodniu to czuję się winny i zdolowany. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Silvervend: czy będziesz miał to życie towarzyskie czy nie to i tak nie robi żadnej różnicy, to kwestia subiektywna. Na pewno lepsze to niż szesciopak przed telewizorem
@Silvervend: Na dłuższą metę nie jest takie złe, dzieci cię nie nienawidzą bo nie masz dla nich czasu. Żona szuka sobie bolca bo ciebie cały czas nie ma. Pies to już ciebie nie pamięta, a sąsiad patrzy z zazdrością na nowego passerati pod oknem (⌐͡■͜ʖ͡■). Życie bajka :D
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
#wybory #zakaz handlu naprawde ludzie mieszkający w wielkich osrodkach miejskich spędzają czas w niedzielę w markecie? Serio, tak juz wszystko poszlo do przodu. Ja zawsze cenie sobie spacer, wypoczynek, spotkanie z kims. Widac mam wiejskue korzenie.
@Maklerio po przepracowaniu 98h w tygodniu miałem podobnie, ale gdyby nadgodziny się nie skończyły, to bym dalej robił.
@Ganicjusz spawam elementy silnika samolotu.