Wpis z mikrobloga

Znacie jakiś program do zarządzania kilkoma kalendarzami (pracownicy + sale spotkań) i synchronizuje się z pipedrivem i innymi takimi narzędziami?

Mamy spory problem w biurze z umawianiem naszych spotkań (w różnych salach), rozmów z klientami i jeszcze zbierania wszystkich potrzebnych informacji.

Myślę, nad połączeniem tego przez zapier w jakiś sprytny sposób, ale wiem też, że niekiedy są z nim spore problemy, albo niektóre programy już go nie potrzebują, oferując lepszą synchronizację.

#pytaniedoeksperta #pytanie #kiciochpyta #marketing no i to jest problem w firmie #it więc ten tag też wołam
  • 5
@KendziorSC: zawsze mnie bawi dodawanie nowego softu dla każdego zadania - rezerwacje sali konferencyjnej w A, zbieranie zamówień w B, chat wewnętrzny w C, a potem

PANIE JAK TO WSZYSTKO SPIĄĆ W JEDNO?

BĘDZIECIE MUSIELI SKORZYSTAĆ D

( ͡º ͜ʖ͡º)
@beee: No a teraz postaw się w sytuacji osoby, która przychodzi do firmy gdzie już jest 5-10 różnych aplikacji xD
Znasz jakieś rozwiązanie, albo przynajmniej spoko program to ogarniania spotkań wszystkich pracowników z dostępem do rezerwacji sal konferencyjnych dla każdego z nich? :D

@majk90: Kalendarz google jest spoko, ale nasz CRM nie ogarnia synchronizacji z więcej niż 1 kalendarzem.