Aktywne Wpisy

deafpool +97
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#

Goronco +279
#nieruchomosci
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
źródło: temp_file4889562405802622474
Pobierz

Na prośbę widzów w komentarzach pod ostatnim odcinkiem, wyjaśniam czym tak naprawdę jest urządzenie WiFi Pineapple, w jaki sposób działa i jakie ataki można przeprowadzić za jego pomocą
https://www.wykop.pl/link/3971171/jak-dziala-atak-wifi-pineapple-informatyczne-q-amp-a-12/
Koszt 5 zamiast 150 dolarów
Ogólnie z tego co pamiętam to koncepcja WiFi Pineapple ewoluowała od projektu "Jasager", który też umożliwiał podobny atak.
Dzięki jednak za komentarz, jak znajdę czas to
Mi producent nic nie płaci za mówienie o tym. Kupiłem urządzenie uczciwie płacąc
@AleBrew
O ile się nie mylę to ma tylko plugin do odbierania sesji meterpretera bez całego frameworka. To duży minus. Oczywiście na zachodzie taka cena to nic tylko pytanie po co?