Aktywne Wpisy

ryzu +24
my już pod aresztem śledczym, #budda pdw

eliza0000x +6
#hotelparadise ciąg dalszy awantury o to czy Karolina płakała przy odpadnięciu Julki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
W sumie to odkąd pamiętam, marzyłem o emigracji zarobkowej, mieszkaniu i pracy za granicą. Oglądam głównie zagraniczne filmy, słucham głównie zagranicznej muzyki. W Polsce trzymają mnie przede wszystkim bliscy, ale też dobra praca, wraz z perspektywą jeszcze lepszej za kilka lat gdy zdobędę więcej umiejętności. Nie mam motywacji ekonomicznej do emigracji, mój poziom życia pewnie znacznie by się nie zmienił, gdybym wyemigrował. Możliwe, że już nigdy nie spełnię swojego młodzieńczego marzenia i nie wyfrunę w wielki świat, tak jak mirki z tagu i miliony Polaków na zachodzie i za oceanem. Takie tam #przemysleniazdupy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Silvervend: Nie do końca bzdura, wakacje czy hobby to też wydatki na życie - moim skromnym zdaniem.
W tym roku przebojem była odkryta Chorwacja - wspaniałe rodzinne wakacje. Z racji hobby malinka (Raspberry Pi) i mnóstwo czujników, ekranów, i gadżetów, które być może się przydadzą jak będę się uczył. Do tego kilka książek. Mimo