Wpis z mikrobloga

@m_bielawski: @zomowiec: Nie wiem Panowie, w czym macie problem, bo u mnie problemów z GiffGaff zero. Korzystają z infrastruktury O2. Bez kontraktu, przy dzwonieniu do Polski co 2-3 dni po godzinie i korzystaniu z map, nigdy mnie miesiąc nie wyszedł więcej niż 15 funtów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wujek_Fester ja zrezygnowałem z O2 bo jak czasem pojadę na wycieczkę po UK to poza miastami nie działa nic, czasami mialem tylko połączenia alarmowe , na południu na niektórych autostradach to nawet Spotify się nie dało słuchać. Teraz testuje virgin ( chodzi w sieci ee) dla mnie wychodzi znacznie taniej za 8f mam 2.5k min i 3 GB neta ,który mi przechodzi z miesiąca na miesiąc jak nie wykorzystam.
  • Odpowiedz
@Wujek_Fester: spróbuj porównać prędkość internetu o2 i giffgaff na tym samym urządzeniu-zdziwisz sie. Mieli przez to duzo problemów, bo w tej "infrastrukturze" giffgaff ma po prostu gorszy internet, zasięg. Sam nie wierzyłem w to.
  • Odpowiedz
@johnmorra: Według mnie, to ten sam i nie masz racji co do swojego, żebyś czasem nie miał przykrej niespodzianki. Bo nie widzę innego dealu 30GB za £10 miesięcznie, a tu nawet kwota cashback się zgadza. Mogę się mylić, więc mógłbyś wkleić linka do tego co wstawiłeś?
  • Odpowiedz
@dolOfWK6KN: nie bede z tego korzystał. ten link co ci podalem jest z hotukdeals.com ludzie pisza ze te ich promocje co chwile sie zmieniaja. Mozliwe ze juz nie ma (dzisiaj jeszcze byla) tak czy siak nawet twoja promocja jest spoko bo cashback latwo sie dostaje wystarczy wyslac skany do nich i tyle
  • Odpowiedz