Wpis z mikrobloga

Czy może mi ktoś powiedzieć czemu ta z-----a #fifa18 pozwala odpychać zawodnika z piłką bez żadnego j-----a się i sędzia nie gwiżdże faulu? Obrońca w-------a sie w zawodnika z piłką i nie dotykając jej odpycha zawodnika przez co trace piłki.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szczaf: tak jest zazwyczaj jak grasz na komputer i on cie fauluje, zawodnik w--------a nura i robi salto bo dostal na p---e i nie ma gwizdka a jak ja dotykam lekko przeciwnika to od razu faul i nawet sie zdarzy zolta karta. xd jak na mistrzostwach w korei
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: a to jeszcze inne pytanie o podania. Załóżmy, że mój obrońca i pomocnik stoją prawie w jednej linii, wyprowadzam kontrę. Chcę podać obrońcą do napastnika stojącego wyżej, naciskam analog w kierunku napastnika i podanie po ziemi a obrońca podaje do pomocnika. Tak jakby z automatu podanie do przodu było zawsze kierowane do gracza wyżej w formacji. To kwestia ustawień podań auto/semi/manual?
  • Odpowiedz
@Szczaf: nie wiem tego, podania dołem były zajebiste przed patchem a teraz są takie jak zawsze, raz ci sie uda a raz nie. podania GÓRĄ (prostopadłe) sobie ustaw na manualne to ci pomoze w grze, tyle moge powiedziec
  • Odpowiedz