Wpis z mikrobloga

@lolen: studio projektowe, wzornictwo/grafika nie potrafie ocenić ile . Działalnosci z tego tytułu jeszcze nie prowadze, ale wszystko w swoim czasie, narazie to tylko coś ala portfolio. Z kazdym rokiem projektow mam wiecej + moja wybranka serca ktora tez nie robi malo, a i za granicą cos tam działa:) No nie potrafie tego ocenic, bierzemy udział w wybranych konkursach/przetargach. Do końca niewiem jak to działa bo robimy zazwyczaj rzeczy malo
  • Odpowiedz
@palodisko: Łap polecenie z Zenbox bo w końcu mają program partnerski: http://panel.zenbox.pl/polecam/114
Nie ma limitów na nic właściwie oprócz ilości wejść unikalnych, nawet skrzynki dla każdej domeny możesz wręcz w dowolnej ilości dodawać a są bez przestojów dostępne co jest o dziwo rzadkością niestety. Domen tez możesz dodawać dowolną liczbę tutaj więc masz jedno konto za 150zł brutto na rok a możesz hostować MASE.
  • Odpowiedz
  • 1
@palodisko już myślałem że jakiś fotograf który będzie chciał wrzucać zdjęcia ślubne ( ͡° ͜ʖ ͡°), to aż takiego nacisku na transfer nie będzie. Sam aktualnie korzystam z dwóch firm mydevil.net i kei.pl (tutaj przedłużenie może być droższe) i obie mogę Ci polecić gdyż żadnych problemów nie miałem.
  • Odpowiedz
@duchu0: A co ci nie pasuje? Korzystam z Zenboxa samemu i stosuje dla wielu klientów łącznie już pewnie na kilkudziesięciu instancjach, z pewnością powyżej setki biorąc pod uwagę nie same konta a instalacje. Mam doświadczenia ciągle z innymi usługami i jest parę porównywalnych ale mimo wszystko z większości i tak zawsze od razu rekomenduje migracje.
  • Odpowiedz
@Saeglopur: jest wiele rzeczy które mi nie pasuje. Jeśli dla Ciebie ich usługi są dobre to świetnie, korzystaj dalej. Ja praktycznie od początku ich istnieją korzystałem z ich usług, początkowo było fajnie. Jednak z czasem okazało się, że jest więcej problemów niż korzyści...spróbuj tam postawić coś co będzie miało wiele zapytań...zobaczysz co się stanie.
  • Odpowiedz