Wpis z mikrobloga

@Armo11: dla dziewczyny - do nauki ale szczególnie do AutoCADa i ArCADii stąd takie rzeczy jak grafika Geforce i SSD. No i oczywiście do pierdół w internecie ale to nie liczę.
  • Odpowiedz
@Armo11: zapomniałem dodać - do CADa podłącza zewnętrzny monitor tak w domu jak i w (byłej w sumie) pracy, 14" to tak dla mobilności. Teraz ma 15,6" i ją irytuje gabaryt.
  • Odpowiedz
@cu0_: miałem w ręce pierwszą edycję- dla mnie zdecydowanie za delikatny sprzęt. Fajnie wygląda na biurku, ale nosić to, używać na kolanach na uczelni to bałbym się. Bardzo mało używek na rynku, więc jeśli zalejesz klawiaturę, lub stłuczesz matrycę, to wymiana w cenie używanego golfa z kompletem opon zimowych ( ͠° °)
  • Odpowiedz
@cu0_ model na i3 z SSD za 2400 z jakiegoś media expert temperatury ok dizajn jak kto lubi wykonanie jak to Lenovo nie jest to segment premium ale nic nie trzeszczało zawiasy dość twarde ciekawe jak z czasem będzie się zużywał. Myślę że w tej cenie 2.4k fajny wybór no ale to co pokazujesz ponad 4k szukał bym czegoś bardziej biznesowego
  • Odpowiedz
@cu0_:

Lenovo seria t Dell latitude itd

Polecam to co cysiekw, ewentualnie HP Probook, albo Elitebook, jeśli kobiecie zależy na wyglądzie. Sam używam Thinkpada X201 (12 cali), myślę nad X230, ale nowsze już do mnie nie przemawiają.
  • Odpowiedz