Aktywne Wpisy
OCieUj +72
Chciałem się tylko pochwalić bo na żywo to nie mam komu, bo i nigdy się nikomu nie przyznałem.
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Przez ostatnie kilka lat, myślę że z 5, moim moim rekordem były 3 dni trzeźwości.
Przez ostatni rok(przed tymi 5 teraz) piłem w zasadzie codziennie, a ze 3-4 razy w tygodniu połówkę żubrówki. Sam.
Zaniedbanie się lvl 100. Stany depresyjne co chwilę. Nie potrafiłem wyjść gdziekolwiek bez alko. Spotkanie na kawe? Ale żeby tak
Ja byłm za Furym w trylogii z Wilderem, tak teraz zwłaszcza po tej wypowiedzi tuż po walce to sram mu na ryj #boks
Pytanie. Chce kupic kamere/lustrzanke do potrzeb hobbystycznych - montowanie wideo z efektami (klipy, filmy promujace etc.). Wstepny reaserch mowi o tym, ze do tego typu rzeczy lepiej sprawdzi sie lustrzanka. Nie chcialbym wydawac zbyt duzo hajsu bo tak jak mowie, bedzie to takie bardziej hobbystyczne zajecie i nie wiem czy do konca mi sie to spodoba. Mam po prostu kilka pomyslow do zrealizowania.
Jestescie w stanie polecic cos do 1000zl moze 1500zl?
#technologia #fotografia #zdjecia
@sturl4ny: w filmowaniu bardzo się przydaje stabilizacja. za ten hajs jakis nikon d3100 z 18-105 VR.
@daczka92: Bo się będzie bawić i pewnie chciał skosztować poklatki. To na dzień dobry 50k a za tyle kasy co chesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojto00
No w sumie mam iphone 6 i huawej honor 7 i nawet nie pomyslalem zeby sprobowac je w tym wykorzystac. Sprawdze czy to bedzie wystarczajace do moich potrzeb.
@daczka92 o tym nikonie cos wlasnie czytalem i ogolnie byl polecany.
miałem jako pierwszy aparat z tym szkłem i jednak filmy wychodziły całkiem fajne (bo ustabilizowane)