Wpis z mikrobloga

Mirabelki, z całego serca polecam inwestycje w toaletkę! Wszystko ma swoje miejsce, każda szuflada ma inny typ kosmetyków, wreszcie nie trzeba szukać lusterka bo jest pod nosem, można usiąść jak człowiek i na spokojnie sie sobą zająć. No i zajebiście wyglada (ʘʘ) po miesiącu stwierdzam, ze jeden z lepszych meblowych zakupów ever. Kupiona na Allegro za ok. 4 stówki, ale sa tańsze opcje z mniejsza ilością szuflad. I to siedzisko w cenie, miejsca na nogi dużo- 182cm wzrostu here i siedzi mi sie mega wygodnie.

#chwalesie #rozowepaski i trochę #pokazkosmetyczke #kosmetyki
N.....e - Mirabelki, z całego serca polecam inwestycje w toaletkę! Wszystko ma swoje ...

źródło: comment_3YNy1j15WVwJw45I3YxVDxDI5S4Ca2Dd.jpg

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PomeranianBoo: lustra odziedziczyłam po bracie, który wcześniej tam mieszkał :D Gdybym miała możliwość, to pewnie poszłabym teraz w taki styl ikeowo-marynistyczny, bo bardzo podoba mi się połączenie kolorystyczne bieli z niebieskim, ale niestety mierzę siły na wydatki i handluję z tym co mam :D Może za rok remont, wtedy już niebieski pewnie doda swoich 5 groszy i na róż się nie zgodzi :P
  • Odpowiedz
@Nightshade: ile masz lat? Moja siostra w wieku 22 pomalowała na taki róż pokój... I patrzyła na ściany przez ponad 2lata... Podziwiam. Ja jakbym poznał loszke i zobaczył taki pokój, a nie miała by 17 lat, to bym raczej uciekał :)
  • Odpowiedz
@ravau: pomalowałam te ściany kiedy zaczynałam studia, byłam sama i mieszkałam sama, 6 lat temu. Uważam to za mega sukces, że wtedy sama dałam radę to wszystko pomalować, skakać po drabinie, lepić taśmy i machać wałkiem. I miałam wyjebongo czy się to komuś podoba, bo to moja sypialnia i ja w niej śpie. Gdyby facet oceniał mnie na podstawie moich ścian w sypialni, to chyba sama bym go w dupę
  • Odpowiedz
@Nightshade: ale zwykle to trafne jest, bo moja siostra ma nierówno pod sufitem (nie mówię o pokoju). ;)

Gratulacje własnoręcznej roboty, to się ceni :)

Ja tylko chciałem zauważyć, że dziewczyny w wieku ~20 raczej już nie robią z mieszkań domków dla lalek w róshu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ravau: no a jak mam drugi pokój w odcieniach szarości, to znaczy że oprócz tego, że jestem p------ą słitaśną krejzolką, to jeszcze jednocześnie chodzę w glanach, mam czarne włosy i depresję? :D
  • Odpowiedz
  • 0
@Nightshade może, gdym spędzała jakieś pierdyliardy godzin na renowacji swojej twarzy, to mozeeee, kupiłabym coś w podobie. A tak, szkoda kasy tylko na 5 minut siedzenia rano.
Pomijam, że nie mam miejsca, kolory ścian dodatków i w ogóle całości to jakbym w krainie Barbie się znalazła. Brrrr.
  • Odpowiedz