Wczoraj dotarł do mnie #miband2. Niestety, nalicza mi kroki nawet jak leze na kanapie. Dzisiaj zanim wyszedlem z mieszkania, zrobiłem 6km. Dodatkowo, dzisiejszej nocy spałem 10h, a #miband wskazał 38 minut. Jak jechałem wczoraj autobusem, zaczal alarmować, że mam za wysoki puls (128). Miał ktoś podobny problem? Co z tym zrobić?
@krzychocho gearbest @sylwke3100 wczoraj probowalem zrobic update za pomoca Notify&fitness for mi band ale wystepowal blad podczas pobierania aktualizacji
@krzychocho Nie to jest jak się nie mylę po prostu wersję chińskie(albo beta po prostu) i tam update trafiają szybciej niż do tej wersji z z googla play
@sylwke3100 poszedl update firmware. Zaktualizowało sen. Spałem jednak 3h. Chyba juz nie liczy kroków na kanapie, w sumie to jak chodze też nie xD Liczy jak macham ręką nad głową.
@ComFort No ale jak sztucznie nabijasz to nie ma się co dziwić poza tym nie da się idealnie na 100% mierzyć kroków bo każdy może być inny. A sen oznacza dobrze
#xiaomi #gearbest #aliexpress
@sylwke3100 wczoraj probowalem zrobic update za pomoca Notify&fitness for mi band ale wystepowal blad podczas pobierania aktualizacji