Wpis z mikrobloga

Wczoraj pisałem że po aktualizacji gry squad battles to g---o i cała radośc z gry w fife poszla sie j---ć razem z poprzednią wersją gry i mirki się ze mną zgodziły, podtrzymuje zdanie, j---ć cię ea i j---ć twoje z-----e aktualizacje... prowadzisz sobie spokojnie 4-1, 10 zawodnikow w obronie u przeciwnika a i tak k---a turbo boost comeback v200000.

Zrobili idealne mecze na komputer które się grało jak z przeciwnikiem na multiplayerze a teraz gra się jak w oblężenie zamku w twierdzy krzyżowiec... p------e..
#fifa18 #fut #j-----a
ActiveekHere - Wczoraj pisałem że po aktualizacji gry squad battles to g---o i cała r...

źródło: comment_7VgKdCTBCZAk7Qp94dgX5V4JkfGvHg0Z.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wicherq: przed aktualizacją wygrywałem wszystkie mecze przewagą 4-5 bramek, nie chce mi się powtarzać tego samego znajdź sobie poprzedniego posta gdzie wypowiada się kilka innych osób poza mną...
  • Odpowiedz
@wicherq: nie chodzi o trudność tylko o to w jaki sposób oni to zrobili, nie zwiększyła się trudność tylko sposób gry uległ zmianie, grało się przyjemnie i trudno, a teraz nie jest trudno tylko gra jest po prostu w---------a i irytująca
  • Odpowiedz