Aktywne Wpisy

Co wg mnie jest #!$%@? w obecnej dekadzie: Uwaga, bede brzmiał jak stary dziad :D
1. Ubożenie klasy średniej. Ludzie nie mogą zbudować oszczędności bo przy zarobkach 3-5k wszystko może się rozwalić przez dentystę czy zakup opon. Do tego niewolnictwo na kredycie. Brak perspektyw na jutro.
2. Robienie z samochodów dobra luksusowego. Trwa gotowanie żaby i za kilka lat ktoś mniej zamożny na takim Podlasiu będzie ścigany za jeżdżenie z dieslem z
1. Ubożenie klasy średniej. Ludzie nie mogą zbudować oszczędności bo przy zarobkach 3-5k wszystko może się rozwalić przez dentystę czy zakup opon. Do tego niewolnictwo na kredycie. Brak perspektyw na jutro.
2. Robienie z samochodów dobra luksusowego. Trwa gotowanie żaby i za kilka lat ktoś mniej zamożny na takim Podlasiu będzie ścigany za jeżdżenie z dieslem z

Grooveer +1

Na dzień dzisiejszy to niby nic takiego i coraz mniej znaczą te suby na YT, ale jednak trochę to cieszy. ʕ•ᴥ•ʔ
Dzięki świetnie działającym tagom na #wykop odszukałem wpis sprzed ponad 3 lat, w którym założyłem tag i kanał YT #javadevmatt
https://www.wykop.pl/wpis/8577860/#comment-22291830
3 lata 3 miesiące temu. Ale ten czas leci. :D
Czy jesli nie chcę uczyć się java to czy warto kupić twoją ksiązkę?
Za to jestem rozpoznawalny w polskim świecie IT i z samodzielnie wydanej książki regularnie trochę wpada. O dziwo ponad 70% sprzedanych egzemplarzy to e-booki.
Książkę starałem się utrzymać neutralną technologicznie. Opisałem tam co potrafić do pierwszej pracy jako programista, dlaczego to potrafić i
@JavaDevMatt: jak dużo ludzi rekrutowałeś i w ilu zespołach/projektach (jak dużych?) pracowałeś?
Tam możesz zerknąć gdzie pracowałem.
Rekrutacją się nie zajmowałem. Tzn. byłem przy paru rozmowach kwalifikacyjnych, ale nie powiedziałbym, że "rekrutowałem".