Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +191
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
Mam baterię umywalkową Hansgrohe Talis S, potrzebuje wymienić wężyki na nowe. Udało mi się częściowo rozmontować baterię, udało mi się wyciągnąć głowicę, ale nie udaje mi się wyciągnąć tego, co na rysunku jest oznaczone 98750000 - 98186000.
Jakiekolwiek protips jak to zrobić?
wyciągasz baterię w całości i odkręcasz od niej wężyk.
baterii nie trzeba rozkręcać.
są robione złączki dłuższe - z "bagnetem" 10cm to nie problem dostać
http://www.batard.pl/1055,waz-elastyczny-w-oplocie-stalowym-do-baterii-g-3-8-z-dluga-koncowka.html
Wiem, że jak będę wkładał to długie. Najpierw musze wyciągnąć te co są bez uszkodzenia baterii.
daj fotkę od góry
No nic, szukam dalej.
http://sklep.letorex.com.pl/hansgrohe-adapter-wezy-przylaczeniowych-98750000-p-2023.html
Nie wiem, gdzie ta blaszka się ukrywa, ale chba masz rację, że bez niej się nie uda.
no to wielce
Znalazłem w końcu instrukcję serwisową. Tej blaszki teoretycznie się nie wyjmuje, tylko adapter głowicy wysuwa do góry. Rano potraktuję wd40 i zobaczymy, może jednak wyjdzie.
A węzyk się kręci, bo on nie ma gwintu tylko potrójną uszczelkę na bagnecie.