Aktywne Wpisy
marian-stefan +325
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +24
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
@DerMirker: To jak to w ogóle jeździło, jak miało być gorsze od TS-ów? xD W Olkuszu jest mechanik (spec od Alf, Fiatów i Lancii), który ma 146 - może takich ludzi warto popytać, bo alfaholicy jeżdżący bardziej współczesnymi autami zdecydowanie preferują JTD/JTDm i Busso.
@Funky666: JTD ten sam. Przez lata tylko delikatnie modyfikowany. Jednostka prosta, niezawodna i łatwa w obsłudze. Poza V6 altowe benzyniak i niestety nie są najfajniejsze.
@Potezny_Bolduper: Nie odstają chyba od swojej klasy, ale to jednak współczesne, dość wysilone silniki. Słyszałem, że turbo bardzo nie lubi w nich niedbałych kierowców i potrafi #!$%@?ąć kilka razy w ciągu paru lat jeżdżenia. Już chyba 2.2 były
Jeżeli chodzi o motory benzynowe to znacznie mniej problemów sprawiają jednostki typu R4 niż przeciwsobne, w których często dochodzi do uszkodzenia pompy oleju przez co silnik narażony jest na zatarcie. Najlepszymi propozycjami wydają się być warianty 1,4 i 1,6. Radzimy natomiast unikać silników o pojemnościach 1,8 i 2,0 litra, w których dochodzi do zacierania się panewek. Niestety musimy pamiętać o tym, że wszystkie rzędowe jednostki benzynowe zostały wyposażone w
@Potezny_Bolduper: No ( ͡° ͜ʖ ͡°) A potem #!$%@?ą, że Alfy się psują, bo jeżdżą ze starymi usterkami aż coś #!$%@? i to potężnie xD
@Funky666: Al jak pisałem - ktoś, kto ogarnie jtd ze 159 tak samo ogarnie jtd ze 145/146. To właściwie ten sam silnik. A wierz mi, że znaleźć speca od twin smarka czy boxera to już sztuka.
Poszukaj na Mirka który składa 145 1.7 16v czyli z najmocniejszym bokserem.