Wpis z mikrobloga

@kubelek_klasik: człowieku... te twoje thrid party app wymaga 100x mniej uprawnień aniżeli messenger lite -,- twoje myślenie mnie zadziwia, aplikacja open source, gdzie każde uprawnienie opisane jest na stronce po co, dlaczego, na co to Ty wolisz nadal aplikację od lewicowego żyda, zresztą rób jak chcesz, twój telefon, twoje dane, Ty decydujesz komu je udostęoniasz... ¯\_(ツ)_/¯
@przecin3k: o #!$%@? jaki trigger XDDD napisałem tylko że nie znam tej apki i nie chcę randomowej apce z neta udostępniać swoich rozmów a ty już odpalony, widzę że mam do czynienia z typowym programistą XDD dlatego gardzę tą grupą, mimo, że sam do niej należę. poza tym powiem ci w sekrecie że

idź się odpalaj na ludzi którzy są ostrożni gdzie indziej
@przecin3k: z tego co widzę to raczej cię striggerowałem XD wyraziłem WĄTPLIWOŚĆ co do instalowania aplikacji której nie znam i którą polecił mi jakiś randomowy anon z neta, a która bądź co bądź ma mieć dostęp do moich prywatnych rozmów, a ty sie uruchomiłeś jakbym skrzywdził ci matke XD
typowym programistą XDD dlatego gardzę tą grupą, mimo, że sam do niej należę.

nie chcę randomowej apce z neta udostępniać swoich rozmów

@kubelek_klasik: taki z ciebie programista i nie wiesz, że android pozwala zarządzać uprawnieniami? xD