Wpis z mikrobloga

Jest ktoś może z UŁ najlepiej WFiIS? Dostałem wreszcie plan i zobaczyłem "Test z matematyki dla I roku informatyki". No przyznam, że troszkę jestem zaskoczony, spodziewałem się raczej jakiegoś testu diagnostycznego z angielskiego, ale z matmy? W dodatku nie wiadomo jaki to zakres, zresztą przez wakacje wypadło się lekko z wprawy, szczególnie jeśli zakres tego testu będzie obejmować matmę rozszerzoną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wołam @Defekt i @Caban1908 bo byli na WFiIS
ktoś coś wie na ten temat? Chociażby jakieś informacje na temat zakresu, cokolwiek
#studia #ul #lodz
  • 18
  • Odpowiedz
@TMBRK: Ja nie kojarzę czegoś takiego.
Na I roku była opcja dla ludzi, którzy chcieli nadrobić trochę matematykę z technikum/liceum. W każdym razie na pewno ze studiów cię nie wywalą na starcie jak źle napiszesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TMBRK pierwsze słyszę, jednakże to raczej nie będzie trudne w porównaniu z dziekanem Wiatrowskim, profesorem Kowalskim czy też z doktorem Pawłowskim ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyne co pamiętam ze było to test biblioteczny i test z języka obcego przed drugim semestrem
  • Odpowiedz
@TMBRK: wyluzuj, przecież ten kierunek na tym wydziale to jakaś parodia, trzeba się postarać żeby wylecieć na jakimkolwiek innym przedmiocie niż fizyka
  • Odpowiedz
@CzuowiekPajonk: zdradź mi, czemu akurat tam? Nie lepiej było za friko na przykład na UŁ? xd
chyba się troszkę bardziej orientujesz, chcę się po prostu dowiedzieć co Ci tam nie pasowało
  • Odpowiedz
@TMBRK: brak miejsc xD i słabo napisana matma i raz na dwa tygodnie mam 3 dni zajęć a tak to dwa dni bo mała grupa i połączyli nam wykłady z zaocznymi a laborki i ćw mamy w tygodniu ale ogólnie całkiem spoko jest
  • Odpowiedz