Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +19
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
wracam z #emigracja, padło na #piaseczno ; D
obecnie szukam mieszkania, no i ogólnie bym się chciał zorientować co ciekawego jest w mieście, czy to jedynie przystanek do stolicy?
Jeżeli biegasz lub jeździsz rowerem to na południe masz sporo terenów zielonych.
Jak szukasz mieszkania omijaj szerokim łukiem osiedle Słowicza.
Mordor,problemy z
Jeszcze pytanko, jeśli np chciałbym wbić się w busa do załózmy Lublina, to jest to wykonalne w Piasecznie, czy muszę
Jeśli chodzi o autobusy np. do Lublina to one może i przejeżdżają przez Piaseczno, ale musisz chyba pojechać niedaleko, bo np. na zajezdnię przy Metro Wilanowska( ZTM np.709 bezpośrednio jeździ). Stąd odjeżdżają.
Mieszkam w samym jego centrum od ponad 2 lat a w Piasecznie mieszkam od 8. Samo osiedle dzieli się na kilka inwestycji zrealizowanych przez słynnego w Piasecznie dewelopera - firmę Multihekk. Są bloki zrobione zgodnie ze sztuką a są też takie, które niedługo po wybudowaniu musiały być gruntownie poprawiane. Ogólnie nie jest tak źle jakby mogło
Chciałem wynająć jakieś m2, zdecydowanie coś w stylu odmiennym do "stylu PRL", z tego co widziałem to w granicach 2k można się zmieścic, przeglądam ogloszenia codziennie, ale co lepsze się pojawi to w krótkim czasie przestaje być dostępne. Także obawiam się, że poszukiwania chaty mogą wyjść nieco słabo.