Aktywne Wpisy
inko-gnito +40
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +43
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
W tym tygodniu powinienem dostać kolejnego Mecoola z nowego sortu to będę też kombinować. Moje kilka poprzednich działają bez problemu na AndroidTV/LibreELEC i zwykłym sofcie od producenta.
#kodi #kodiwpigulce #mecool
Problem z odwróconymi kolorami zaczyna pojawia się na moim starym boxie z LibreELEC MXQ PRO 4K.
@kanban: sam czekam na kilka sztuk z innego sortu i nikt nie spodziewał się, że będą odbiegały od tych poprzednich.
@alone_wolf: coś jeszcze chcesz mądrego dodać? Boxy z pierwszego sortu działają nawet lepiej niż MiBox więc to nie tak, że to gówno.
P.S. Sprawdzałeś może te widżety (https://www.wykop.pl/wpis/27002113/witam-zastanawiam-sie-czy-da-sie-moze-w-jakis-spos/)? :/
@Gumbas a drugi działa bez problemu?
Trochę noobowskie pytanie, gdzie sprawdzę jaki mam build? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mafi20 u mnie wykrywa chromecasta i raz dziala a raz nie dziala.