Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +31
zarzudka +270
niesamowite jaki regres intelektualny zaliczyła konfederacja i jej wyborcy. kiedyś jeszcze z kucami korwinowcami można było merytorycznie rozmawiać o ekonomii, czytali jakieś książki na temat szkoły austriackiej, potrafili bronić swoich poglądów.
W tym momencie ich nowy elektorat zachwyca się jak ich guru z tiktoka rzuca wyuczonymi tekstami z komedii a na pytanie czy chcą konkretów, krzyczą głośno "nieee".
#konfederacja #bekazkonfederacji #neuropa #bekazprawakow #polityka
W tym momencie ich nowy elektorat zachwyca się jak ich guru z tiktoka rzuca wyuczonymi tekstami z komedii a na pytanie czy chcą konkretów, krzyczą głośno "nieee".
#konfederacja #bekazkonfederacji #neuropa #bekazprawakow #polityka
#biedronka #rzeszow
Mija 3 tydzień od tej sprawy, "dzień po" przeżyłem, potem było w miarę spoko kilka dni, ale ostatnie 2 tygodnie ostro choruję i poleciałem z wagą już 6kg w dół [!] i dopiero dziś sobie przypomniałem o tych #!$%@? parówkach.
Jutro lekarz pierwszego kontaktu, we wtorek gastrolog. Zdążyłem za to być u kardiologa, bo nieprzespana noc z kołotaniem serca też była, ślad tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/26714989/ostatnio-nie-czuje-sie-najzdrowiej-a-dzis-jeszcze-/ (i drugi wpis z pytaniem o kardiologa).
Najlepsze jest to, że zlałem temat, nie zaniosłem tego gówna nigdzie pomimo sugestii @veldrinn, wywaliłem te parówki i tyle.
Lekarka na dyżurze nocnym (tam też byłem) mi mówiła, że salmonella to nie może być, bo skoro sram tylko 3-5 razy dziennie, a nie 15-30, to to nie to. Ale pewnie jakieś inne badziewie we mnie siedzi. Nie wiem, dam znać jak tylko coś będę wiedział.
Anyway, czy ktoś z #rzeszow miał jakiś problem z parówkami w Biedronce (tej albo jakiejkolwiek innej)?
Co do zamieszania w sprawę Sokołów, dla ciekawych odpowiedź od nich wklejam spoilerze:
Wołam @SokolowSA - sprawdziliście tę Biedronkę chociaż?
PS. Nie mam i nie będę miał pewności, że to na pewno kwestia tych parówek. Ale co się nacierpiałem i nałaziłem przez te 3 tygodnie to już prawie wszystko inne wykluczyłem.
PS2. Ew. kontynuacje historii (tj. efekt wizyty lekarskiej i/lub leczenia) wrzucę pod #varezjuzniejeparowek
PS3. Mikroblog to jednak przydatna rzecz. Można potem wrócić do takich historii, zweryfikować fakty i wydarzenia (np. nie pamiętałem, że dzień po była sraka i odruchy wymiotne, dziś już pamiętałem tylko, że "źle się czułem").
¯\_(ツ)_/¯
#bojowkaberlinek
ja tak jak kolega wyżej #bojowkaberlinek
Podobnie jest z boreliozą.
Więc najpewniej będę Ci mógł przekazać najszybciej jedynie co mi
@noekid: Mowisz, ze jakie to parowki? Przydalaby mi sie taka dieta cud. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
a dowalenie sobie zlego szczepu tez moze miec jakies konsekwencje nieprzyjemne z tego co wiem
informuj jak coś się u Was zmieni