Wpis z mikrobloga

Czas na moje pierwsze #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jutro o godz. 15:00 z plusujących wylosuję Mireczka lub Mirabelkę, który otrzyma 3-miesięczny dostęp do planu zdrowotno-medycznego z drbarbara.pl. Rozdajo obejmuje pakiet GOLD o wartości 369pln. Dostępna jest aplikacja na urządzenia mobilne, można ułożyć sobie dietę pod różne choroby takie jak cukrzyca, nadciśnienie, alergie itp. Niestety nie mogę skorzystać z pakietu ze względu na ciążę. Taguje jeszcze #mikrokoksy #dieta. Zielonki nie biorą udziału.
  • 21
@matarzyna ja zainstalowalam i nie masz czego zalowac- proponowana dieta duuzo poniżej zapotrzebowania kalorycznego. Ja na diecie powinnam jesc minimum 1800 kcal mi wyplulo diete 1400 xD
można ułożyć sobie dietę pod różne choroby takie jak cukrzyca, nadciśnienie, alergie itp.

@matarzyna: a dla kobiety w ciąży jakiejś opcji nie mają? nie znam strony, tak tylko pytam :)
@matarzyna: nie jestem znawca, ale wydaje mi sie, ze w przypadku chorob jak cukrzyca srednim pomyslem jest branie dietki z internetu, ktora nie zostala opracowana pod konkretne wyniki badan krwi itp
Chyba, ze to jakies bardziej zaawansowane sprawy i ktos po 2 stronie ekranu zbiera potrzebne dane i na ich podstawie opracuje diete :)