Aktywne Wpisy
K-S- +468
Sprawdźmy nastroje polityczne na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodaje bez tagów więc proszę o dawanie plusów.. #polityka
Na jaką partie oddasz swój głos w najbliższych wyborach parlamentarnych?
- Nie idę na wybory. 5.7% (130)
- Idę ale jeszcze się zastanawiam. 16.3% (372)
- PiS 3.8% (87)
- KO (PO) 44.4% (1011)
- Konfederacja 15.6% (356)
- PsL 2.7% (62)
- Lewica 3.6% (81)
- Polska 2050 4.9% (112)
- Agrounia i Porozumienie 2.9% (67)
Notrix +4
Ukraińcy mówili, że chcą odbić tylko swoje tereny. A tymczasem artyleria atakuje rosyjskie tereny i potęgują jeszcze większą eskalację zamiast siadać do stołu negocjacyjnego by rozpocząć rozmowy pokojowe. Dziwię się, że zachód na to pozwolił. Szczególnie Biden. Nienawidzę kłamców. Nie jestem po żadnej ze stron. Chcę tylko by skończyła się wojna i nastąpiła deeskalacja.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
-Nic nie gramy, kompletnie nic i to nie jest tak że kilka wyćwiczonych schematów zagramy na mecz bo takich schematów niema. Od początku lat 90 -tych nie widziałem tak słabo grającej Wisły. Nawet za Wdowczyka z sezonu z tym niechlubnym rekordem przegranych meczów pod rząd nie było tak źle. Ba, graliśmy nawet fajną piłkę tylko traciliśmy głupie bramki pod koniec spotkań. Było widać rękę trenera i plan tak że nawet po chyba 8 porażkach Wdowczyk miał poparcie kibiców.
-Kiko przychodzi do nas jako trener który zabezpieczy tyły, a my teraz ani przodu ani tyłu nie mamy, o środku nie wspominając. Ci co by chcieli bronić Kiko że kilkunastu nowych przyszło niech sprawdzi ilu nowych grało wczoraj w Koronie. Zespole który grając wczoraj z nami od 30 minuty w dziesięciu podczas dogrywki wyglądał jakby to on grał w przewadze.
Z tym trenerem nic nie osiągniemy to jest jego wina nie piłkarzy że tak gramy. Jedyna jego taktyka to dalekie wrzutki od obrońców do napastników- kto tak #!$%@? gra teraz? Rozumiem zagrać tak kilka razy na mecz ale cały czas #!$%@?ć długie piłki? JAk był Kobra to jeszcze to miało jakiś sens bo mógł powalczyć z obrońcami, ale teraz? Jakby nie Carlitos to byśmy byli przed albo za Cracovią, która mimo że jest dużo niżej gra o niebo lepiej od nas. Wiadomo że tęsknie za krakowską piłką w wykonaniu Wisły ale my teraz podczas meczu ani raz nie zagrywamy z klepy, zero przyspieszenia. Nie, jednak dalej jestem #!$%@? |૦ઁ෴૦ઁ| #wislakrakow