@pawlo74: Ja swoje dokupiłem po 3000-3100$ i czekam :D jakos nie czuje kolejnego ATH a chciałbym. Wiem ze kazdy chce sie oblowic w dołku ale lubie jak BTC rosnie :( i nie chodzi o to ze sprzedam na topie bo i tak wiekszosc trzymam, najwyzej obstawie jakiegos shorta ale lubie patrzec jak idzie do gory. a jak pęknie to czeka nas powolny i dlugi downtrend az do halveningu/LN czy co
@pawlo74: jessli wczesniej przebilismy 4100 i szlo w gore, to tak samo bedzie teraz podobnie smialo żwawo i hej do przodu, szykujcie sie na korekte w okolicach bariery psychologicznej, przypominam ze na bittrexie nie widzialem zeby osiagnal bitek 5k rowne, jak osiagnie nawet troche mniej bedzie znowu korekta
Jak Wam się wydaje?
wyglada jak bull trap ale to BTC wiec nigdy nie wiadomo nie ? trzeba mnostwo kupujących albo jakis dobry news zeby to sie utrzymało
jak ktos sie lubuje w DT to najblizsze opory: 4120$ (linia spadkowa) nastepnie 4400$, 4500$ potem 4700$ i pusta droga do ath
Komentarz usunięty przez moderatora
jak juz będziemy w bessie to nie liczyłbym na mniej niz ~1000$
nie chce cie martwic ale jak btc poleci na 500$ to twoj szicik ripple spadnie na dno
chyba ze chodzi Ci o to ze analizują wykres bitmexa, gdzie faktycznie pykło ponad 5000$
XBT jest tez na krakenie. tak czy inaczej goldman obstawił top 4800