Wpis z mikrobloga

Z jednej strony gocha matka , gruby #!$%@? że zarabia na matce ale weźmy też z drugiej. Gocha to zwykła stara #!$%@? i menelica, każdy dzieciak z innym , inne nazwisko i aktualny partner też inne ma nazwisko, jak gruby opowiadał że ona w święta poszła do jakiegoś faceta jak był mniejszy a on sam siedział, pewnie do tylko wierzchołek góry lodowej, więc on jej pewnie nie cierpi i wcale mu się nie dziwie, za to jakie miał dzieciństwo, zresztą widać teraz Łukaszem to się nawet nie zainteresuje. Wcale mi jej nie żal
#danielmagical
  • 12
@marcinek2111 Gocha to najwieksza #!$%@? tam, ona tylko sie interesuje żeby sąsiedzi na nia nie gadali jak Daniel za głośno jest, albo cos sie stanie nawet #!$%@? przypadkiem to drze #!$%@? ze bedzie miała problemy przez nich albo ze juz ma za dużo problemów tak jak wtedy co gruby musiał drzeć na nia mordę zeby wyszła po Łukasza po pamiętnej akcji z Nowakiem #!$%@? XD
@kinga2012: Żeby ją upokorzyć a przy okazji zarobić, wcale mu się nie dziwie. Ojca ma normalnego i jakby nie mieszkał z menelicą tylko z ojcem, to możliwe że dzisiaj nie byłoby żadnego strima.
@LadyMartini: Tak czy siak miał straszne dzieciństwo, 2 lata temu jak go oglądałem to opowiadał jak miał z 10 lat i mieszkał z nimi ojciec Łukasza. Daniel chciał zrobić sobie płatki czy coś takiego a ojciec Łukasza powiedział że kupił to dla swojego synka a nie bękarta, Goha nie zareagowała. Niby nic strasznego ale takich sytuacji była masa i to po prostu tyra dzieciaka.

Jakby od początku wychowywał się u ojca
@Moted: Masz całkowitą rację.
Jak ja pierwszy raz oglądałam Daniela właśnie też w 2015 roku to jego zamysł streamów był ogólnie taki "dajcie mi kasy, bo chce stąd #!$%@?ć" i te marzenia o wynajęciu mieszkania za 1000 zł.
Ale widze też, że Daniel z tą matką jest jednak bardzo związany, on sobie z niczym nie potrafi poradzić, jak coś jest nie tak, to ją woła. Jak coś jest źle w jego