Wpis z mikrobloga

@gitarasiema: W wielu serialach mówi się że np 2 sezon był spoko ale 3 jest lepszy a jedyna to dopiero się rozkręca. w RM nie ma tej skali dla mnie każdy odcinek to #!$%@? majstersztyk a to co #!$%@? w tym to arcydzieło.
  • Odpowiedz
@CreativePL: no właśnie to jest odbicie się po słabych odcinkach rickmancing, pickle rick i vindicators były mocno średnie,jerry uciągnął whirly dirly, rest and ricklaxatin był tak z 7/10 a ten odcinek po raz pierwszy od dawna wyszedł im naprawdę dobrze.Rzekłbym że od Rickle in Time nie mieli tak dobrego.
  • Odpowiedz
@Cepion: Spoilery to absolutne zło i to badanie można sobie o kant tyłka potłuc, a powód tego jest bardzo prosty: spoilując daną rzecz niweczysz plan autora - jak widz ma postrzegać dane dzieło od początku do końca. Reżyser ma w głowie cały obraz tego, jak i kiedy o danej rzeczy wspomnieć, ile powiedzieć i co zachować w tajemnicy do samego końca. Spoilując to negujesz wszystkie te starania i dzieło przez to
  • Odpowiedz
@rotflolmaomgeez: Albo dzięki spojlerowi możemy w pełni cieszyć się ze wszystkich smaczków ukrytych przez autora, bo jesteśmy świadomi nawet najbardziej subtelnego foreshadowingu. Bez niego musielibyśmy oglądać film jeszcze raz.
  • Odpowiedz
@CreativePL: Nie ma to jak sobie zaspojlerować ( ͡° ʖ̯ ͡°). Zapomniałem, że to leci w niedzielę. Otworzyłem Wypok prawilnie o 4:30 jak wstaję i bęc, Evil Morty. No to zasysam i od początku wiedziałem, kto zacz i jak się skończy ( ͡° ʖ̯ ͡°). Odcinek mimo tego oczywiście genialny.
Pozostaje wrzucić tag na stałe na czarną chyba.
Mogłeś dać jednak NSFW
  • Odpowiedz