Aktywne Wpisy
rales +1774
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Będę gubil i mieszał wątki przepraszam ale emocje są zbyt duże
Mój ojciec jest budowlańcem i od wczoraj dzwoni do nas i namawia żebyśmy wyjechali do Dubaju. Pewnie dostał jakąś super ofertę, sądząc po jego stanie upojenia alkoholowego (było słychać nawet przez telefon). Co o tym sądzić?? Z jednej strony mnie to kusi i smyra mnie w środku jak o tym myślę ale z drugiej nie chcę wyjeżdżać z kraju. Mama jest przeciw, mówi że ich kultura zupełnie ją odrzuca. Z angielskiego oceniam się 6-7/10 jeśli chodzi o komunikatywność, jak dorosne chcę się wyrwać z kraju, ale teraz? Gdy w kwietniu będę pisał test gimnazjalny? Poza tym głównie nic mnie tu nie trzyma, do liceum i tak wyjadę do innego miasta, nie mam dziewczyny ani jakiegoś MEGA przyjaciela. Boje się że mogę sobie nie dać rady. Co jeśli chodzi o kulturę? Wydaje mi się że aż tak źle nie jest. Jak ewentualnie zniechęcić tatę/zachęcić mamę? @feuer wypowiedz się o życiu w Dubaju.
Proszę traktujcie to poważnie.
#emigracja #zagranico #feuernaemigracji
Komentarz usunięty przez autora
A @feuer mieszka w Indonezji a nie w Emiratach ;)
Aha i nikt Ci ie karze przestrzegać zasad ich religii, możesz wyznawać swoją. Są pewne zasady, których przestrzegać trzeba ale większość z nich jest bardzo ok.