Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +563
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +138
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
LINK
- na #gearbest niebawem zacznie się jesienny event
Event zaczyna się 11 września o godzinie 11:00 i trwa do 18 września 04:00.
Sklep jak zwykle przygotował mnóstwo promocji, które będzie można znaleźć na naszej stronie w kategorii GearBest .
Nowi klienci mogą liczyć na rabat $3 przy zamówieniach o wartości $50+ opłaconych za pomocą PayPala. Promocja jest limitowana do pierwszych 3000 zamówień na dzień. Licznik restartuje się o godzinie 03:00.
Do pierwszych 2000 zamówień $40+ na dzień złożonych za pomocą aplikacji mobilnej GearBest zostanie doliczony rabat w wysokości $5. Licznik resetuje się o godzinie 03:00.
Możecie wziąć udział w:
FRUIT GRAB GAME – O godzinie 13:00, 15:00, 18:00, 20:00, 23:00 na stronie promocyjnej przez 3 minuty należy „łapać” spadające owoce.
oraz
FALL SCAVENGER HUNT – każdy użytkownik może otworzyć za darmo 3 skrzynki. Do otwarcia większej ilości należy użyć punktów GB czego nie polecamy.
W obu grach można wygrać telefony (Elephone S8, UHANS Note 4, UHANS A6, Vernee Mars Pro) oraz inne gadżety.
pozostałe promocje:
*LINK - Xiaomi Redmi Note 4 UK Plug 3GB RAM 32GB ROM Global Version za $129.99
LINK - Xiaomi Redmi 4A 2GB RAM 16GB ROM za $93.99
LINK - Ładowarka Nitecore D4 Li-ion Ni-MH NiCd LiFePO4 Smart za $20.99
LINK - Lutownica TS100 65W Digital OLED Programmable Soldering Iron za $38.99
LINK - [EU] ILIFE A6 Smart Robotic Vacuum Cleaner za $189.99 <-- flash sale, więc cenę można obniżyć punktami GB
Na Banggod zostały ostatnie 4 godziny urodzi więc po tym czasie promocje pewnie wygasną a więc ostatni dzwonek na zakupy w promocyjnych cenach.
Ostatni urodzinowy wpis z #promocje z #banggood
LINK - Opaska #xiaomi Miband 2 za $15.99
LINK - Odkurzacz #blitzwolf BW-XRC600 za $149.99
* LINK - Słuchawki BlitzWolf® Graphene Earphone BW-ES1 za $7.99
LINK - Geekcreit® UNO R3 ATmega328P za $2.39
LINK - Kabel 1m BlitzWolf® AmpCore BW-TC5 3A USB Type-C za $3.59
*LINK - Uchwyt do telefonu BlitzWolf® BW-MH1 za $2.99
LINK - Kabel BlitzWolf® Ampcore BW-MC5 2.4A Micro USB 1.8m za $2.88
* LINK - Xiaomi ROIDMI 3S za $10.89
LINK - Kamera IP Xiaomi MIjia CHUANGMI 720p za $15.59
*LINK - Xiaomi 10000mAh Power Bank 2 Quick Charge 2.0 za $14.79**
Na naszej stronie trwa konkurs Świętuj 11. urodziny Banggood z Cebula.online i jutro ostatnia szansa aby brać w nim udział.
Chcesz na bieżąco dostawać powiadomienia o promocjach?
Zobacz nasz drugi tag cebulaonlinelive.
Linki bezpośrednie:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
Cebulowa grupa na FACEBOOKu
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie