Wpis z mikrobloga

Mireczki z #uk #midlands #nottingham #leicester, nasunęło mi się pytanie. Wylatuje na tydzień na wakacje z lotniska #eastmidlands. Gdzie najlepiej zostawić auto? Czy jest gdzies w pobliżu jakiś Park and Ride żeby np podjechać na lotnisko autobusem lub tramwajem? Jeśli nie to może jakiś darmowy parking?
Dzięki za pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1392c309a2da8ca65641315bf7dc62f2: wielkie dzięki Panowie! Znalazłem też park and ride w Nottingham z możliwościa podjechania pod lotnisko City Linkiem (to chyba jest miejski) :)
@Wujek_Fester: bardzo dziękuję za propozycję :) ten autobus jedzie chyba 15min a muszę trochę czasu przyoszczedzic. Gdyby coś dam znać na priv, bardzo jestem mi miło że chcesz pomóc.
  • Odpowiedz
@1392c309a2da8ca65641315bf7dc62f2: wielkie dzięki Panowie! Znalazłem też park and ride w Nottingham z możliwościa podjechania pod lotnisko City Linkiem (to chyba jest miejski) :)
@Wujek_Fester: bardzo dziękuję za propozycję :) ten autobus jedzie chyba 15min a muszę trochę czasu przyoszczedzic. Gdyby coś dam znać na priv, bardzo jestem mi miło że chcesz pomóc.
  • Odpowiedz