Wpis z mikrobloga

@pawlo74: Najwięcej zarobili ci co korzystali z tego, że były duże ilości prawie darmo. Jest już za późno żeby dorobić się fortuny. Pewnie zarobisz coś ale nie fortunę. Trochę zastanawiają mnie te wzrosty w 2017 w porównaniu do ostatnich lat. Mam nadzieję, że ten kapitał kiedyś szybko nie wyjdzie. Bo będzie bardzo kiepsko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zlybob: Uważam, że dobra cena była tak do 1000$. Później zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Mam nadzieję, że to nie była jakaś sztuczna przygotowana akcja bogatych ludzików, bo wtedy wyjdzie prawdziwa cena bitcoina a cała masa nieświadomych sytuacji ludzi będzie szukać swoich pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawlo74: Przez ostatni rok niestety zleciało się zbyt wielu magików od szybkiego zarabiania pieniędzy. Zbyt dużo takich co może zachwiać całym rynkiem. Jeśli ktoś kupił do tych 1000$ bitcoiny to i tak raczej nie straci nic. Ciekawi mnie jak będzie wyglądał rynek bitcoina jak przyjdzie poważniejsza korekta. Wykosi może takich typowych spekulantów.
@pawlo74 ale jakich zyskach? Jak dwa lata temu kupiles 400 btc to masz 400 btc. Ja mam pare pln na koncie i nie mowie ze jestem milionerem w zimbabwe dollars. Skoro btc to przyszlosc to masz 400 btc i tyle, po co do jakichs fiatow majatek przyrownywac? Zlotowka od poczatku roku zyskala do dolara kilkanascie procent. Sa tansze zakupy za dollary, ale nie widzialem zeby ktos sie ekscytowal ze jego majatek w
@szcz33pan: fiat nie liczy się dla mnie, chociaż jeden więcej satoshi sprawia mi radość a funt czy złotówka mnie przy, chciałbym to jak najszybciej wymienić na BTC, w fiacie przemawiam do fanbojów walut narodowych bo to działa bardziej na ich wyobraźnię.
Najwięcej zarobili ci co korzystali z tego, że były duże ilości prawie darmo.

@nonpr0: Powiem Ci szczerze, że przy takim podejściu to hooja zarobisz. Co bania na krypto to jest coś nowego w modzie. Tym razem jest ICO - jakbyś nie bał się zaryzykować i robił flipy to bys miał lekko z x100 na ICO. Prawda jest taka ze kto nie ryzykuje ten nie ma. Co chwile powstaje jakiś szitkoin, który